ElectroChemistry

Electrochemistry 2018, “Exploring the Fusion of Chemistry with Electrical Devices” June 11-12, 2018, Rome, Italy – 12.Decembrie.2017

Apel Laser, sustime cea de-a patra conferinta internationala de electrochimie ce va avea loc la Roma, in intervalul 11-12 iunie, 2018.Pentru detalii suplimentare, acceati urmatorul link.
E-MRS

Apel Laser – sponsor oficial E-MRS 2016 – 10.Mai.2016

Apel Laser, impreuna cu alte companii de profil cu renume, sprijina European Materials Research Society 2016.
Mai multe detalii aici


Horiba

Nu ratati workshop-ul FluoroFest din acest an – 12.Feb.2015

In perioada 29 Iunie – 1 Iulie va avea loc workshop-ul FluoroFest sponsorizat de catre companiile Horiba Scientific,SPEX, Photon Technology Inc. (PTI), Jobin Yvon, IBH, SLM-Aminco, si ISA. Acesta eveniment se va desfasura in Starnberg, Germania.
Mai multe detalii aici

EKSPLA

Inca un proiect ELI castigat de compania colaboratoare EKSPLA Lithuania – 10.Dec.2014

Compania EKSPLA este castigatoarea proiectului ELI-ALPS din Ungaria ce vizeaza construirea unui laser de 4 TW. Valoarea contractului este de peste 4 milioane de euro, iar contractul va fi executat in colaborare cu o alta companie.
Mai multe detalii aici

 

 

EKSPLA

Compania partenera Apel Laser, respectiv EKSPLA Lithuania impreuna cu National Energetics au castigat contractul ce vizeaza construirea unui laser de 10 petawati in cadrul proiectului ELI-Beamlines – Czech Republic – 26.Sep.2014

Laserul de 10 petawati reprezinta o componenta majora in dezvoltarea proiectului ELI-beamlines. Consortiul ales castigator este format din doua companii de renume mondial, respectiv EKSPLA si National Energetics, alese atent, in urma unui riguros proces de triere. Compania EKSPLA este unul din partenerii nostrii de mai multi ani, iar laserul pe care il vor construi va fi cel mai puternic laser din lume pana in clipa de fata.
Mai multe detalii aici


AFM

Cel mai NOU sistem AFM produs de catre compania germana JPK – NanoWizard ULTRA Speed – 10.Feb.2014

Dupa cum reiese sin din numele atribuit, noul microscop de forta atomica poseda abilitatea de scanare ultra-radipa fara a face nici un fel de compromis in ceea ce priveste rezolutia. Aceast lucru va permite investigarea dinamicii celulare si a cineticii nanoparticulelor de orice fel intr-un mod cum nu a mai fost facut pana acum.
Mai multe detalii aici


 

StellarNet

Spectrometrul DWARF-Star Miniature NIR 900-1700nm – 10.Feb.2014

Dimensiunile reduse, performantele ridicate si pretul extrem de avantajos fac din acest spectrometru alegerea ideala pentru o intreaga gama de aplicatii.
Mai multe detalii aici

 

 

tofms

Plasma Profiling TOFMS produs de catre compania Horiba reinventeaza analiza straturilor subtiri – 10.Feb.2014

Produs rezultat in urma unui proiect de cercetare european la care a luat parte si Institutul National de Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei, acest sistem poate efectua analize profilometrice in adancime, oferint informatii de mare acuratete, atat elementale cat si izotopice si moleculare.
Mai multe detalii aici

 

 

INDLAS

CONFERINTA Modern Laser Applications – INDLAS 2014 – 10.Feb.2014

In colaborare cu Institutul National de Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei, compania Apel Laser organizeaza si in acest an conferinta INDLAS 2014 in intervalul 19-23 mai.
Mai multe detalii aici