Adam Equipment – Incepand cu anul 1972 compania Adam Equipment a furnizat balante de inalta calitate, avand permanent un ritm galopant in imbunatatirea si dezvoltarea de noi sisteme de masura. Cei peste 40 de ani de experienta se regasesc cu usurinta in calitatea si fiabilitatea produselor oferite.

 


Advantage Lab – Companie germana cu traditie, ce are ca si portofoliu de produse aparatura de laborator precum baii ultrasonice, autoclave, bai de apa, agitatoare, centrifugi si multe altele.

 


Azur Light Systems – Companie franceza locata in Pessac, ce produce si comercializeaza sisteme laser cu lungimi de unda noi, sisteme utilizate in cercetare, industrie si medicina.

 


Carver – Cu o experienta de mai bine de 100 de ani, presele Carver se pot regasi in mai toate laboratoarele de cercetare eficient utilate. Modelul Carver C este recunoscut ca fiind cea mai bina vanduta presa a tuturor timpurilor.

 


COHERENT – Fondata in 1966, compania Coherent este unul din principalii furnizori pe plan mondial de lasere si sisteme laser, destinate atat cercetarilor stiintifice cat si pentru aria industriala.

 


Cryogenic – Cu o capacitatea de productie de nivel industrial, Cryogenic ofera platforme de cercetare la temperaturi ultra joase, ajungand pana la 10 mK. Sistemele SQUID, dispozitivele de masurare VSM si multe altele fac parte din vastul portofoliu al companiei Cryogenic.

 


CVI Melles Griot – Inca din 1959 CVI Melles Griot este printre liderii globali in proiectarea si fablicarea produselor ce permit manipularea luminii. Compania deserveste prin produsele confectionate diverse zone stiintifice, de la biotehnologie si semiconductori pana la industria aerospatiala.

 


Ekspla – Inca de la inceputurile sale, compania a urmarit productia de solutii avansate si de inalta performanta. Ideile noi la care se adauga vastele cunostiinte ale inginerilor si fizicienilor companiei cuplate cu experienta unui personal calificat a facut din Ekspla cu adevarat o companie de top.

 


Enspectr – Cu o experienta de peste 20 de ani, compania Enspectr a reusit sa surprinda de nenumarate ori piata de aparatura stiintifica prin dispozitive de mici dimensiuni, dar in acelasi timp de mare performanta. Compania este specializata in manufactuararea de spectrometre Raman si de luminiscenta ce au ca si aplicatii inspectarea bunurilor de larg consum, a produselor medicale, ape si bautiri, s.a.m.d.

 


European Spectrometry Systems – Companie ESS (European Spectrometry Systems) a fost fondata cu circa 20 de ani in urma, timp in care a reusit sa isi faca simtita prezenta atat pe piata locala din Marea Britanie, cat si in toata lumea. Compania s-a dezvoltat rapid, imbogatindu-si portofoliul de produse considerabil de la an la an.

 


Everest Interscience – La inceputul anilor 80 compania Everest Interscience a introdus pe piata o gama de produse revolutionare de termometrie non-contact in infra-rosu. De atunci si pana in prezent compania a castigat mai mult de 8 premii nationale si internationale pentru design, miniaturizare si inovatie.

 


Geotron – Cu o istorie datand de la inceputul anilor 60, Geotron Electronik este una dintre cele mai importante companii din domeniu. Aparatele de testari prin ultrasunete furnizate de compania germana sunt protejate de brevete internationale. Acestea indeplinesc toate standardele ce vizeaza astfel de masuratori, reusind astfel sa fie intotdeauna cu un pas in fata competitiei.

 


HORIBA Jobin Yvon – Tanarul student Masao Horiba pune bazele companiei Horiba in anul 1945, ajungand ca intr-un timp foarte scurt compania sa fie organizata in cinci mari divizii Scientific, Semiconductor, Medical, Process & Environmental si Automotive Test Systems. Sistemele oferite au ajuns sa fie catalogate drept nivele de referinta pentru aparatura stiintifica similara.

 


JPK – Compania JPK Instruments a fost infiintata in anul 1999 si a escaladat vertiginos in topul celor mai puternice firme din domeniu. Sistemele inovative construite prezinta capabilitati remarcabile, fiind situate cu mult peste alte aparate din aceeasi clasa disponibile pe piata.

 


LASERVISION – Cu o experienta de peste 30 de ani, compania LASERVISION este una din firmele de renume mondial in domeniul fabricarii ochelarilor de protectie impotriva radiatiilor laser. Avand filiale in Europa si SUA, compania LASERVISION, membra a grupului UVEX, deserveste atat aria de cercetare-dezvoltare cat si zona de industrie sau medicala.

 


Licor – Avand o experienta de peste 40 de piata, compania Licor numara in prezent peste 300 de angajati doar in cadrul sediului central din Lincoln, avand inca 3 subsidiare si peste 100 de companii colaboratoare. Atat produsele furnizate cat si pachetele software intuitive si usor de utlilizat fac din dispozitivele Licor alegerea optima pentru nevoile dumneavoastra.

 


Maestrogen – Cu biroul central in Nevada, SUA, compania Maestrogen s-a impus pe piata mondiala in mod special prin spectrofotometrele manufacturate. De la data infiintarii si pana in prezent Maestrogen a uimit in fiecare an prin numarul mare de sisteme noi puse spre comercializare, fiind recunoscuta ca si o companie cu o crestere vertiginosa.

 


Menlo Systems – Menlo Systems este o companie tanara, fondata in 2001 pornind ca un spin-off al faimosului Institut Max-Planck. Unul din cei trei fondatori, Ted Hansch, a fost laureat al Premiului Nobel in 2005, iar tehnologia brevetata se regaseste in produsele Menlo. Pe langa acest lucru, partenerii industriali de renume mondial precum ThorLabs, Coherent, Light Conversion si multi altii au ajutat la cresterea rapida a companiei.

 


Miyachi – Sisteme de sudura laser respectiv marcarea si prelucrare laser produse de catre compania japoneza Miyachi pot fi integrate in absolut orice linie de productie, gratie experientei si know-how-ului acumulate in decursului timpului.

 


Nuaire – La inceputul anilor 70 Nuaire a fost prima companie care a construit un cabinet cu securitate biologica, modern, confectionat astfel incat sa satisfaca pana si cele mai exigente cerinte. Pana in prezent, calitatea de neegalat a produselor furnizate a mentinut compania Nuaire in topul celor mai influente companii din lume si nu de putine ori produsele inovative create de ei au ajuns sa fie “deschizatoare de drumuri”, creand astfel noi clase de sisteme.

 


Optec – Optec este unul din liderii mondiali in manufacturarea de sisteme laser pentru microprealucrari. Sistemele construite sunt de ultima generatie, fie ca este vorba despre aparate destinate cercetarii si dezvoltarii, fie ca discutam despre aparate industriale. Sistemele sunt foarte variate, asigurandu-se astfel o acoperire in totalitate a aplicatiilor din domeniu. Cu lungimi de unda de la 193 nm la 10.6 µm si probe de dimensiuni sub-mm pana la m² toate sistemele Optec sunt construite in Frameries, Belgia, la standarde de calitate extrem de drastice.

 


Picarro – Cu ajutorul tehnologiei brevetate Cavity Ring-Down Spectroscopy (CRDS), compania Picarro a adus un plus tehnologic incomensurabil in analiza gazelor si analiza izotopica. Cu sediul central in Santa Clara, California, Picarro a ajuns sa aiba sisteme instalate in peste 60 de tari, de pe toate cele 7 continente.

 


Picometrix – Cu o instorie de peste 20 de ani, Picometrix a fost compania care a lansat primul spectrometru in THz. Incepand cu acea data, inovatiile continue aduse sistemelor au facut ca Picometrix sa se mentina in topul celor mai importante companii de profil din lume.

 


PRC – PRC Laser este in clipa de fata cel mai mare producator din SUA de laseri industriali cu CO2 cu puteri variing intre 1000 si 8000 wati. Fondata in 1985, compania a crescut considerabil ajunga ca in numai doi ani sa isi dubleze cifra de afaceri. Respectul pentru beneficiar este o politica adanc implementata in companie, aceasta oferind suport 24/7 pentru orice probele de ordin tehnic.

 


ROWIAK – LLS ROWIAK LaserLabSolutions GmbH – Tehnologiile de baza utilizata consta in pulsuri laser ultrascurte pentru prepararea si prelucrarea tesuturilor si materialelor biologice, precum si pentru imagistica tesutului tinta. Plecand de la aceasta tehnologie a fost dezvoltat un laser microtome 3D, care inlocuieste cuțitul mecanic conventional cu fasciculul laser. Sistemele dezvoltate permit crearea de sectiuni in celule vii la precizii nanometrice.

 


Sigma Laser – Compania Sigma Laser se remarca prin sistemele mobile de sudura laser, aparate ce pot fi intrebuintate in diverse domenii oferind o acuratete de neegalat. De la reconditionarea de matrite la prelucrarea de bijuterii, aceste produse au fost concepute sa aduca o satisfactie garantata.

 


Set – Ca si furnizor de echipamente in domeniul semiconductorilor, dedicat aplicatiilor de inalta precizie de mai bine de 30 de ani, compania SET a dezvoltat peste 30 de tipuri de sisteme din 1981 pana in prezent.

 


Smith-Root – Smith Root a fost fondata in 1964 in Seattle, Washington. Sisteme furnizate au ca si fundament 15 brevete de inventie, fapt ce le ofera unicitate si originalitate, asigurand orice beneficiar de inaltele standarde tehnologice implementate in aceste produse.

 


Spetec – Comania germana Spetec este specializata in manufactuararea de camere curate de varii dimensiuni. Standardele inalte de calitatea au ajutat aceasta companie tanara sa isi faca simtita prezenta pe piata mondiala doar la cativa ani dupa infiintare.

 


SPS – Fondata in 1988 compania oferta actualmente o gama vaste de echipamente utilizate in industria semiconductoare, oferind solutii customizate pentru toate etapele de productie. De la materia prima la microcipul final, SPS poate furniza sistemele si know-how tehnologic in vederea optimizarii costurilor si timpilor de productie.

 


Stellarnet – Specializata in construirea de spectrometre portabile multicanal, utilziate atat in stiinta cat si in industrie, compania Stellar Net s-a remarcat prin printr-un raport calitate/pret exceptional. Atat fiabilitatea cat si configuratia robusta a sistemelor furnizate au propulsat aceasta compania intr-o creste vertiginoasa, astfel ca gama de produse disponibila creste de la an si an, iar aria de aplicatii vizate se extindea deasemenea.

 


SUSS MicroTec – Compania germana SUSS MicroTec a fost fondata in 1949 de catre Karl Suss. In prezent exista 4 fabrici de manufactuarare/asamblare Suss amplasate in SUA, Cehia si doua in Germania. Compania se mandreste cu dezvoltarea primului sistem de aliniere masti creat vreodata, produsul fiind disponibil comercial incand cu anul 1963.

 


Thorlabs – Compania Thorlabs vine in intampinarea dumneavoastra cu un portofoliu de aproximativ 20.000 de produse, toate concepute si meticulos fabricate pentru a acoperii cat mai bine arii precum: componentele opto-mecanice, componente optice, sisteme de control al miscarii, fibre optice si surse de lumina, sisteme de imagistica, etc.

 


TSI – Prezenta pe piata mondiala de mai bine de 50 de ani, iar actualmente aceasta detine sucursale in St. Paul, Minnesota, SUA; Aachen, Germania; High Wycombe, UK; Beijing, China; Shanghai, China; Singapore si Bangalore, India. Portofoliul extrem de vast,numarul impresionant de brevete si experianta acumulata recomanda TSI pentru orice aplicatie ce vizeaza analizarea aerosolilor, mecanica fluidelor sau analiza elementala.